Selecteer een pagina

Dating tips

Kruip jij lekker op de bank omdat het buiten zo koud is of regent? Kom van die bank vandaan want ook in de winter is er genoeg leuks te doen. Wij hebben voor jou de leukste tips voor daten in de winter gezocht.

Wijnproeverij! De winter is het seizoen voor. Ga gezellig met je date wijn proeven of high winen. Let wel op ga niet rollend naar huis op je eerste date. Proost!

Schaatsen. In de winter zijn er in verschillende plaatsen schaatsbanen te vinden. Bind je schaatsen om en begeef je met het date op het ijs. Mooie bijkomstigheid: beweging helpt tegen een winterdipje. Na zo’n heerlijke middag buiten hebben jullie wel een kop warme choco verdiend.

Romantisch koken. Het seizoen van nog een terrasje in de avond pakken is voorbij. In de winter is het koud en vroeger donker. Steek kaarsjes aan en ga samen uitgebreid koken. Verras je date met een gerecht dat hij of zij zelden of misschien zelfs nooit gegeten heeft. Ben je niet zo’n kok verwen je date dan met lekkere hapjes van de traiteur.

Lichtjesroute. In steden als Delft, Utrecht en Amsterdam hebben ze in de winter een lichtjesroute uitgezet. Ga samen lekker aan de wandel en strijk neer in een van de gezellige barretjes na afloop.

Haal je Monopolyspel van zolder. Een potje Monopoly (of een ander bordspel), kan het ijs goed breken. Tegelijkertijd ontdek je hoe fanatiek hij of zij is als het op spelletjes aankomt.