Selecteer een pagina
Ruim een week geleden lanceerden wij onze website, dinsdag stonden we op de voorpagina van het AD Westland met een interview en foto (die tussen ons werk als logopedist en diëtist even snel gemaakt moest worden). Ook de WOS besteedde aandacht aan ons nieuwe concept. Wat krijgen we allemaal leuke reacties!
Bedankt!
Natuurlijk zitten wij ondertussen niet stil en zijn bezig met het organiseren van activiteiten voor de 55+’ers onder ons. We merken dat er bij die doelgroep vraag is naar het ontmoeten van nieuwe mensen. Niet gek natuurlijk dat er juist op deze leeftijd behoefte is aan een nieuwe partner of een maatje. De kinderen zijn groot, de deur uit of hebben intussen een eigen gezin. Je hebt dus meer tijd om leuke dingen te ondernemen. Samen van de leuke dingen in het leven genieten is natuurlijk veel leuker dan alleen. Maar we begrijpen ook dat het op deze leeftijd nog lastiger is om die partner of maatje tegen te komen.

Ook ontvingen wij deze week een leuke mail van een 70 jarige dame die het erg jammer vond dat wij onze activiteiten organiseren tot 65 jaar. Omdat wij natuurlijk niemand willen buiten sluiten voor het vinden van een nieuwe liefde gaan wij deze leeftijdgrens zeker aanpassen. Wij hopen daarom zowel voor de 55+’er en de 70+’er een aantal passende activiteiten te organiseren. Wat zouden wij het geweldige vinden als je tijdens die activiteit een maatje vind! Sowieso is het al leuk om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens een activiteit.

Daarnaast is het goed om te weten dat de leeftijdscategorieën richtlijnen zijn en dat we niet kijken op een jaartje jonger of ouder ;-).

Nog heel even geduld, houd onze website en Facebook in de gaten.

Heb je zelf een idee voor een leuke activiteit laat het ons dan gerust weten!

 liefde ouder stel
Liefs, Mar & Mar