Selecteer een pagina

Life is about people you meet….. Zo kwamen wij elkaar een tijdje terug tegen op een Westlands feestje en raakten in gesprek. Nu kunnen we zeggen:

“MAR evenementen is een feit!”

Je denk nu vast, leuk hoor iets met evenementen maar daar zijn al zoveel bedrijven voor. Dat klopt! Wij gaan het anders aanpakken. Wij organiseren namelijk evenementen voor vrijgezellen.

Je hebt Tinder, Happn, Lexa, Pepper, Relatieplanet, 50plusmatch, ga zo maar door. Er zijn veel datingsites en apps. Je beoordeelt iemand op een foto en een omschrijving van zichzelf. Wij vinden dat beoordelen maar lastig en tijdrovend en zouden die mensen liever in het echt ontmoeten…toen kwam dus het idee!

Nieuwe mensen ontmoeten

Hoe fijn zou het zijn om ergens naar toe te gaan, alleen of met een vriend of vriendin, waar je een leuke activiteit onderneemt. Je ontmoet nieuwe mensen en je weet dat al deze mensen ook single zijn. Na de activiteit doe je gezellig met z’n allen een drankje en wie weet heb je wel een leuke klik met iemand! De drempel ligt laag en er is geen druk op de ketel.
Dat zou super fijn zijn toch?

Maar goed, wij zijn wel Westlanders en zouden graag een leuke Westlander ontmoeten, want ja, wij blijven graag in het Westland wonen ;). Dit geldt voor meerdere Westlanders. Nu kennen wij in elke dorpskern wel wat mensen maar nog lang niet iedereen! Die leuke vent of fantastisch vrouw zal vast ook ergens in het Westland wonen?

activiteiten voor vrijgezelle WestlandersMAR evenementen

Dit alles bij elkaar heeft tot het ontstaan van MAR evenementen geleid. Het organiseren van activiteiten voor vrijgezelle Westlanders in verschillende leeftijdscategorieën. Iedereen moet de kans krijgen om een (nieuwe) liefde te vinden, toch?

Wij zullen via de blog, Facebook en Instagram van ons laten horen. Heb je tips of vragen, stuur dan even een mailtje (info@marevenementen.nl) of een berichtje via Facebook.

We hopen je snel op één van onze activiteiten te ontmoeten!
Liefs Mar & Mar