Selecteer een pagina
We krijgen onwijs veel leuke en enthousiaste reacties op onze evenementen maarcomfortzone magic we merken ook dat veel vrijgezellen de stap om zich ook echt in te schrijven lastig en een beetje raar vinden… We blijven natuurlijk die nuchtere Westlander!

Durf ik dit wel?
In mijn eentje naar een activiteit gaan met mensen die ik helemaal niet ken?…..
Natuurlijk durf JIJ dat ook!
Wij zorgen er wel voor dat je je op je gemak gaat voelen. Stel niet te hoge eisen aan jezelf. Als je naar onze activiteit komt waarbij je hoofddoel het vinden van een partner is, dan zal je het jezelf alleen maar moeilijk maken. Zie het gewoon als een gezellig uitje! Leuker dan op zondagmiddag alleen op de bank zitten, toch? Leg de lat niet te hoog, dan maak je jezelf onnodig zenuwachtig en dat is nergens voor nodig. We gaan je niet koppelen! Zie het meedoen aan een activiteit als uitbreiding van je sociale kring. Hierdoor wordt de kans op het vinden van een partner ook groter.

Op onze website staan op dit moment een aantal activiteiten waarvoor je je aan kunt melden. Deze activiteiten worden regelmatig aangevuld. We hebben namelijk nog heel veel leuke dingen in petto! Of het nu om een sportieve activiteit, wijnproeverij of wandeling gaat, ga gewoon genieten van de activiteit zelf!
Ga het contact aan met de andere aanwezigen en wedden dat jij een heel gezellige middag of avond hebt?!

Dus (Westlanders): stap uit je comfortzone en verbreed je sociale contacten. Wie weet zit die leuke man, lieve vrouw of dat maatje er voor jou bij!comfortzone loesje website

Have Fun!

Liefs, Mar & Mar