Selecteer een pagina

Op moment van schrijven zit Marjolein in het vliegtuig en ik (Martine) achter mijn laptop. Topdrukte voor ons de afgelopen weken en dan schiet het schrijven van een blog er soms even bij in. Dit betekent wel dat we weer genoeg hebben beleefd waarover wij kunnen vertellen!

De activiteiten zijn gepland, onze website is online… nu nog iedereen in het Westland foto kaartjes MAR evenementenbereiken!
Hoe wij dat doen? Wat voorbeelden: we hebben super leuke kaartjes laten drukken en deze hebben wij laatst verspreid in een aantal dorpen door middel van een kroegentocht. Erg vervelend voor ons, dat begrijp je wel ;-). Een leuke manier om met mensen in gesprek te komen en uit te leggen wat MAR evenementen doet! Ook hebben wij posters gedrukt om op ramen, deuren in kroegen, winkels, noem maar op op te hangen!

In de tussentijd hebben we ook onze eerste twee evenementen achter de rug. We zijn twee keer wezen powerkiten bij Wato-events op het strand in ’s Gravenzande. Wat hadden wij beide keren geluk met het heerlijke weer! Lekker in het zonnetje die kites in de lucht en daarna op het terras bij Beachclub Breez nog napraten onder het genot van een drankje en een hapje. De enthousiaste reacties van deelnemers tijdens en na¬†de activiteit maakt ons superblij en gemotiveerd om MAR evenementen nog bekender te maken onder de mensen in en rond het Westland (je mag namelijk echt wel meedoen als je buiten het Westland woont ūüôā!).

Wij vonden de eerste twee activiteiten geslaagd en kijken dan ook erg uit naar de volgende activiteiten! We hebben wel gemerkt dat de mannen (leeftijd 25-40) zich makkelijker en sneller aanmelden voor een activiteit dan vrouwen. Is dat toch het jachtinstinct van mannen en zijn vrouwen voorzichtiger? Wij vrouwen trekken er wel op uit maar dan met vriendinnen; even lunchen, shoppen, high-teaen, dansen op een feestje. Mannen zijn vaak in hun vaste stamkroeg te vinden en gaan op Tinder!

Wij weten zeker dat jij liever een persoon in het echt ziet praten en bewegen dan dat je staart naar een foto met omschrijving op een beeldscherm.

Maarja, als wij vrouwen er met vriendinnen op uit blijven trekken en mannen in de kroeg of op tinder blijven hangen, komen we elkaar niet tegen! Dus mannen kom uit je stamkroeg en vrouwen zet je twijfels opzij, wedden dat jullie elkaar dan zo gevonden hebben!

Onthoud ook goed:
wij cre√ęren een setting waarin je andere vrijgezellen ontmoet en een leuke middag of avond hebt. We koppelen geen mensen. Het contact leggen en het praten met de andere vrijgezellen mag je zelf doen ūüôā

Poster juni-juli

Liefs, Mar


.