Selecteer een pagina

Een half jaar geleden stonden we met onze eerste activiteit op het strand van ’s-Gravenzande en waren er een handje vol singles die zich aan hadden gemeld. Wij merken dat het enthousiasme onder mensen groeit en dat we steeds meer naamsbekendheid krijgen! Steeds meer mensen doen mee met de activiteiten bij MAR evenementen. Zo zien we dat een aantal van dat eerste handje vol singles zich al meerdere keren heeft aangemeld, super leuk. Daarnaast komen er steeds meer nieuwe gezichten bij.

Over die terugkerende mensen wil ik vandaag schrijven. In alle leeftijdscategorieën zijn een aantal mensen die nu vaker hebben meegedaan. Wij merken dat de drempel van ‘het spannend vinden’ verdwijnt en deze mensen daarna weer een keer mee doen, want ja, de drempel is verdwenen en het is gewoon leuk om mee te doen en nieuwe mensen te ontmoeten!

Graag willen we met jullie ook de mail delen die we begin januari kregen:

 ‘Dankzij Mar evenementen heb ik mijn nieuwe vriendin ontmoet. Bedankt’.

Hoe leuk is dat! De man en vrouw die elkaar hebben ontmoet hebben een aantal keren meegedaan met MAR evenementen en elkaar dus gevonden.

De reden dat wij dit zijn gaan doen is om mensen die single zijn elkaar op een leuke manier te laten ontmoeten; door middel van een activiteit een gezellig avond of middag met elkaar te hebben. Vanaf het begin hebben we ook aangegeven dat wij mensen niet koppelen. Maar, je weet maar nooit, toch? En dat stukje ‘je weet maar nooit’, kan dus zomaar omslaan!

Zien we jou binnenkort op een van onze nieuwe activiteiten?

Liefs Mar