Selecteer een pagina

IMG_0037De maand augustus is aangebroken, zomer in Nederland! Veel stellen met kinderen gaan op vakantie, verliefde stelletjes op het terras, lange en zwoele avonden, naar buiten voor een lange strandwandeling of met de boot over het water. De liefde hangt in de lucht! En wat doe jij als vrijgezel in de zomer? Thuis fantaseren over die leuke man of vrouw? Je ergeren aan al die verliefde stelletjes of krijg je ook weer nieuwe energie om te daten?

Kom in actie!

De zomer is het ideale moment om nieuwe mensen te ontmoeten! Iedereen wil naar buiten als de zon schijnt! Er worden in de buurt leuke dingen georganiseerd zoals zomerfestivals, feestweken en varend corso. Hier vind je een uitgebreid overzicht van de komende activiteiten in Westland. Een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Of ga naar het strand, pak een terras je zult merken dat je altijd wel aanspraak hebt als je daar alleen zit. Zet je angst om ergens alleen heem te gaan echt even opzij want je mist hierdoor de kans van de zomer om leuke mensen te ontmoeten. En wil je er echt nog even uit en heb je niemand om mee op vakantie te gaan, boek dan een singlereis. Je zal zien hoe leuk het is om met andere singles een heerlijke vakantie te beleven en die vonk? Die kan zomaar overslaan….

Zomer datetips

Heb je die leuke man of vrouw ontmoet en gaan jullie op date kijk dan eens bij onze datetips voor ideeën wat je samen kunt gaan doen.
En is het je eind van de zomer zelf niet gelukt om een leuk iemand te ontmoeten dan hebben wij vanaf september weer leuke activiteiten in de planning staan waar je andere singles tegen het lijf loopt.

Nog een fijne zomer!

Liefs Mar