Selecteer een pagina

Missie

Vrijgezel zijn in het digitale tijdperk. Wat brengt online daten met zich mee? Een foto bekijken en online chatten. Hoe kun je op deze manier zien hoe iemand in real-life is? Lastig toch? En om elke keer met één iemand af te spreken…dat is een flinke tijdsinvestering in een druk bestaan!
Vanuit dit opzicht is onze missie ontstaan: Vrijgezellen ontmoeten in een ongedwongen en gezellige sfeer. Die leuke man of vrouw is vaak dichterbij dan je denkt maar het is soms lastig om diegene tegen te komen. Daarom willen we jou een handje helpen!

MAR evenementen is voor iedere vrijgezel in de leeftijd van 25 jaar en ouder en die open staat voor het ontmoeten van nieuwe mensen. Wellicht zit die bijzondere persoon er voor jou tussen! Wij gaan van online weer offline: iemand in het echt ontmoeten is veel leuker dan staren naar je beeldscherm. Tijdens MAR evenementen ontmoet je mensen van wie je zeker weet dat ze net als jij single of wel alleenstaand zijn. Met elkaar een leuke activiteit ondernemen, wat drinken, hapje eten, gezellig kletsen. Geen druk op de ketel, niet gekoppeld hoeven worden maar gewoon leuke contacten leggen en wie weet…